logo

Pondělí 25. 5. 2020

PolévkaGULÁŠOVÁ 
ObědZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE ŠUNKOVÝM SALÁMEM,OKURKA,ČAJ 

Úterý 26. 5. 2020

PolévkaVÝVAR SE ZAVÁŘKOU 
ObědHOVĚZÍ NA HOUBÁCH,RÝŽE,ZELENINA,SIRUP 

Středa 27. 5. 2020

PolévkaHRÁŠKOVÉ PYRÉ 
ObědHOLANDSKÝ ŘÍZEK ,BRAMBOROVÁ KAŠE,OKURKOVÝ SALÁT,ČAJ 

Čtvrtek 28. 5. 2020

PolévkaBRAMBORAČKA 
ObědBULGURITO SE ZELENINOU A KRŮTÍM MASEM,SÝR,JUJCE 

Pátek 29. 5. 2020

PolévkaZ VAJEČNÉ JÍŠKY 
ObědKRUPICOVÁ KAŠE S KAKAEM,ČAJ 
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ
1 Obiloviny (lepek)
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy
6 Sója, sójové boby
7 Mléko
8 Suché skořápkové plody (mandle a ořechy)
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši