logo

Pondělí 17. 2. 2020

PolévkaHRACHOVÁ 
ObědKVĚTÁKOVÉ PLACIČKY,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT,SIRUP1a,3,7

Úterý 18. 2. 2020

PolévkaS VAJEČNOU JIŠKOU1a,9
ObědRAJSKÁ OMÁČKA S MAS.KOULEMI,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,ČAJ.,OVOCE1a,3

Středa 19. 2. 2020

PolévkaVÝVAR S ŽITNÝMI VLOČKAMI1c
ObědKYNUTÉ KNEDLÍKY S POVIDLY,TVAROH,BÍLÁ KÁVA,OVOCE1a,7

Čtvrtek 20. 2. 2020

PolévkaČESNEČKA3,9
ObědJÁTRA S RÝŽÍ,SIRUP,ZELENINA1a

Pátek 21. 2. 2020

PolévkaFAZOLOVÁ1a,9
ObědPŘÍROD¨NÍ PANENKA S DUŠENOU ZELENINOU,BRAMBOR,SIRUP1A
logo

Pondělí 24. 2. 2020

PolévkaVÝVAR S KAPÁNÍM3
ObědZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM,OKURKA,ČAJ3,7,

Úterý 25. 2. 2020

PolévkaZELENINOVÁ S RÝŽÍ9
ObědSEGEDÍNSKÝ GULÁŠ,HOUSKOVÝ KNEDLÍK,SIRUP,OVOCE1a,3

Středa 26. 2. 2020

PolévkaGULÁŠOVKA1a
ObědRYBÍ OBALOVANÝ FILET,BRAMBOR,ZELENINOVÝ SALÁT,ČAJ4,

Čtvrtek 27. 2. 2020

PolévkaKRUPICOVÁ S VEJCI1B,3
ObědBRETAŃSKÉ FAZOLE,CHLÉB,ČAJ MÁTOVÝ1a

Pátek 28. 2. 2020

PolévkaKAPUSTOVÁ1a,9
ObědKRŮTÍ PLÁTEK V MRKVI,KUSKUS,SIRUP1A,
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ
1 Obiloviny (lepek)
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy
6 Sója, sójové boby
7 Mléko
8 Suché skořápkové plody (mandle a ořechy)
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši