logo

Pondělí 18. 11. 2019

PolévkaHOVĚZÍ S RÝŽÍ A HRÁŠKEM9,
ObědBULGURITO SE ZELENINOU A SÝREM,ČERVENÁ ŘEPA,JUJCE7,

Úterý 19. 11. 2019

PolévkaČESNEČKA3,9
ObědSEKANÁ PEČENĚ S PŘÍDAVKEM SOJI,BRAMBOR,ZELENINOVÝ SALÁT,JUJCE1a,3,7

Středa 20. 11. 2019

PolévkaKAPUSTOVÁ7,1a
ObědHOVĚZÍ ROŠTĚNÁ ZNOJEMSKÁ,RÝŽE,PAPRIKA,ČAJ1a

Čtvrtek 21. 11. 2019

PolévkaHRSTKOVÁ9,
ObědZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM,ZELNÝ SALÁT,SIRUP1a,3

Pátek 22. 11. 2019

PolévkaHRÁŠKOVÉ PYRÉ7
ObědVEPŘOVÁ ROLÁDA,OPEČENÝ BRAMBOR,RESTOVANÁ ZELENINA,MÁTOVÝ ČAJ3
INFORMOVÁNÍ O ALERGENECH VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ - SEZNAM ALERGENŮ
1 Obiloviny (lepek)
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy
6 Sója, sójové boby
7 Mléko
8 Suché skořápkové plody (mandle a ořechy)
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši